Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häänger baara meed


Fastnat i mitten
Mellan två världar
Och ingen av dem
är speciellt bra

Hänger i en tråd
Smidd av en spindel
Följer vindens nyck
Kan ju bli yr för mindre

Hur kan man hänga så löst
och ändå sitta så fast?

Hur kan man hänga med
när man inte ens hakat på?

Dagarna går så snabbt
medan nätterna står still
Kanske beror på att det
är mörkare nu

Fast å andra sidan
Det har det ju varit
sedan du försvann




Fri vers av Regular
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-13 19:36



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det gör så ont....och det tar tid. Och alldeles särskilt lång tid tar det man har investerat på allvar i. Det som för en själv var äkta.
Håll ut och stå stilla i smärtan! Andra tider stundar.....när tiden är mogen. Applåd!
2008-11-13

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular