Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelöst

 

Värdelös är en poet som ingen förstår

Värdelös är en ickepoet som alla förstår

 

totalt

 

Värdelöst är en bucklig matta

som musen inte alls förstår 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-13 23:26



Bookmark and Share


  halmstrå
vem bestämmer vad som är värdelöst, begripligt eller meningsfullt då?
2008-11-14

  glittertindra
fnissar.. här ställer du saker mot varandra och belyser..
2008-11-14

  Carola Zettergren
Hihi:):):)
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP