Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om



Var inte rädd när jag
sakta tar fram förvandlingen som sakta
blev bestulen rädslas krafter mot hämningar
klättrar ångerfyllda vreden men meningslöst
trillar själar ner på gatan ihopkastade försvaras
slagen som faller lättare inpå magen det kastas
plågor med munnen försöker jag andas fritt trots
mänskligheten har lämnat ut den sista pappersbit med
beviset på att jag hörde hit




Fri vers av daniele
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele