Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen har i alla fall hjälm



Den vita duvan flyger
mot himlen med
vikter på hjärtat

över barnen som
tillåts springa
över motorvägen
för att spara tid



Det är ingen fara,
de har hjälm på sig.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 13:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ser en duva med hjälm, en svensk stridsduva med jetmotor och ett sjuhelsikes problem. Den tuppar sig och är högsta hönset mot en ormvråk här utanför Norrköping
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér