Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag behöver



Lugn i mitt hjärta och ro i min själ

Det är vad jag önskar och behöver


Stressar alltid runt

Tar det som blir över


Andras behov alltid först

Kanske blir det över en stund till mig


Barn, tvätt, räkningar och disk

Däcka i soffan på kvällen


Smyga in på kvällen och smeka sina sovande barn på kinden

Bli varm i hjätat av mina älslingar


De är värda allt slit

De är värda alla sömnlösa nätter


Värmen i hjärtat av mina underbara som säger:

"Jag älskar dig mamma!", det är vad jag behöver!










Fri vers av Ljusglimt
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-14 19:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaah, vilken härligt upplyftande text
den förtjänar absolut sina
trenne rosor av de röda
2008-12-01

  Eaglemountains VIP
Vardagen för en mor, som ibland ingen lägger märke till, hur mycket hon egentligen gör .....utan att en få ett tack .....

men orden älskar DIg mamma värmer ju mycket.....


Detta säger jag som den man jag är som beundrar kvinnor, och ser vad de egentligen gör i det tysta, synd bara att jag är singel fortfarande .....
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ljusglimt