Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar



Lugn och ro i min själ

Få njuta av livet

Mina vackra barn

Kärlek jag får


Kan jag inte bara få uppskatta och njuta av det jag har?


Varför sörja allt som gått fel?

Varför plågas av ångest?


Lugn och ro i min själ,

snälla jag ber!

För jag orkar inte mer.....




Fri vers av Ljusglimt
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 21:52



Bookmark and Share


  JLindh
Lugn du vackra din tid kommer.
Med tiden läker alla våra sår.
När vi nått dit kommer våran tid.
Tag en dag i taget jag kommer att
finnas vid din sida, det vet du.
Det är det som är våran styrka.
Tack för att du finns
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ljusglimt