Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl!



I många år har du funnits där som en tröst i min närhet

En lugnande vän när allt känns tungt

När jag behövt dig har du funnits där


Men nu är det slut

Jag bad dig dra

Du var inte bra för mig

Det visste jag om


Jag vill slippa dig för all framtid

Vill aldrig mer känna mig beroende av dig


Jag sa tack och hej

Jag kan klara mig utan dig

Nu får det vara slut!



Adjö kära tröst!

Farväl kära cigg!




Fri vers av Ljusglimt
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 11:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Det var mycket smart gjort utav dig !!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ljusglimt