Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...



Jag vill hålla dig nära

andas in din doft


Jag vill slå dig

Be dig dra


Jag vill älska dig

innerligt och varmt


Jag vill hata dig

och säga att det är slut


Jag vill sova nära i din famn

låtsas att inget hänt


I natt är jag ensam med min ångest

med mina tårar


Kärlek....kanske bara är för dårar....




Fri vers av Ljusglimt
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljusglimt