Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse


Jag vill förlåta dig

glömma det som skett


skaka av mig

fortsätta som ingenting har hänt


Hoppas och tro att jag kan lita på dig igen


Jag vet att du ångrar dig så

och att det är straff nog


Din ångest din smärta

över det du gjorde fel


Jag skulle vilja vara elak

och kasta hårda ord


Men den smärta du orsakat mig

är dig straff nog




Fri vers av Ljusglimt
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-30 16:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
orden snärtar och smärtar
men du har rätt, det hjälper föga
att fälla hårda ord i retur
att hämnas hjälper inte
att slå tillbaka slår bara tillbaka
på den som själv slår
2008-12-01

  coffe
underbara ord förlåtelse är vackert och ibland också dumt om den skadar en själv och blir till självförakt,,

underbara ord med massiv innebörd//c
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ljusglimt