Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner vid en pc ....


Har ni tänkt på det här ?

Att så fort man tar ställning för folket
DÅ är man Kommunist !
Så fort man kritiserar etablissemanget
DÅ är man Kommunist !
Så fort man vill ha fred och skrota vapnen
DÅ är man Kommunist !
Så fort man vågar kritisera Storföretagen
DÅ är man Kommunist !
Så fort man tror på Rättvisa
DÅ är man Kommunist !
Så fort man vill ha en bättre miljö
DÅ är man Kommunist !

Fråga Canbäck , han vet ju...........
HUR ska man va´för att INTE va ´kommunist (?),
om man måste "slicka Bush och Reinfeldt i arslet" , DÅ står jag över..........




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller helt och hållet med i alla de ståndpunkter som framförs i den här texten, men dock är jag ändå inte kommunist. Jag är helt enkelt sosse och tillhör den frihetliga och demokratiska delen av vänsterrörelsen. Den delen som mer fokuserar på människorna och deras frigörelse än på system och hittar idealen i den tidiga arbetarrörelsen som verkligen var en Folkets rörelse och inte något maktfullkomligt statskramande.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska