Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i november, får lov att vara en novemberdikt...


Låt mig älska dig

 

Kan du inte låta mig älska dig, hjärtat

Släpp in mig

dit ingen annan når

Låt mig lova dig evigheten

där jag vill finnas

med min själ i dina händer

så kunde jag kupa mina händer ömt

mot ditt ljuvliga ansikte

känna smaken av dina läppar

i den mjukaste kyss

så fylld av känslor

att världen upplöses

och vi svävar iväg

till vårt eget Nirvana

Tänk om

jag fick känna doften

av din hud, nära din örsnibb

bakom en slinga av ditt kopparröda hår

den mjukaste doft som omsluter

och berör

Jag vill ge dig allt, vet du

Mitt hjärta

blir den första gåvan

Vi kan ta hand om varandra

i det kalla novembermörkret

tills den dag

vi kan dansa som älvor

på fjärilsbeprydd sommaräng

Jag vet att du är rädd nu

vill inte stressa

detta är en simpel önskan

en vacker dröm

så nära men ändå så avlägsen




Fri vers av Bellissima
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-19 11:33



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbart framförd önskan...vackert skrivet...njutningsfulla rader
2008-12-27

    ej medlem längre
Nog är det en vacker dröm..
vackert framförd på ett ödmjukt sätt.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima