Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering kring svart sjuka


Tjära

Svartsjukan väller fram som trög tjära ur mitt bröst

Kletar sig fast i min hjärnas känslocenter

Stryper ditt kärleksfulla hjärta med sin syrefattiga seghet

Förgiftar tilliten och närheten mellan oss

Förlamar mina sinnen med ångest och misstanke

Rinner i sega strömmar ner i våra lemmar som slutar smekas

Svärtar ner våra ögon som blir oförmögna

att se det vackra som fanns i vår kärlek

Tvingar dig att sluta älska mig

© YM Bohman -08




Fri vers av Njord
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-15 17:48



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Verkligen en uttrycksfull liknelse... bra skrivet!
2008-11-16

  noname_realmind
Oh vilken bra bild av svartsjukans konsekvenser!! Perfekt rubrik dessutom...

**applåder**
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER