Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag, nu, för alltid?

vad har lett mig till att bli den jag är idag?
Har det varit min tro
min historia
eller mina val?
Vad det än är så är jag just idag så nöjd
med den jag är
med vad jag gör
med min nuvarande fröjd.
Det tycks som att jag satsade rätt ändå
och för det som jag nu står
vägrar jag låta gå.




Fri vers av Nerak
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-11-15 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak