Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 11


den enda eventualiteten var i vilket av de olika rummen de skulle hamna
helvetets eld som svedd nödvändighet
ta mig dit, jag kommer
gå så långt som du vill

skärselden eller för den delen paradiset som trivial utopi

jag står dig bi
kvällens följeslagerska
jag lämnar dig aldrig
jag syr fast min hand runt ditt hjärta och slår samtidigt som det slår
du

i destruktiv dans
i det skära livets sexualitet
i en kaskad av vin och
försynt lust

jag närmar mig den centrala erektionens blodbad
och du skäms.




Fri vers av Execution Boy
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 20:02



Bookmark and Share


  mayhem and order
"jag står dig bi
kvällens följeslagerska
jag lämnar dig aldrig
jag syr fast min hand runt ditt hjärta och slår samtidigt som det slår
du"

-I love it...bara det!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy