Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tomma orden

blank blank

Vart fan är mina ord?

Panik.


Jag är ingenting utan mina ord.



blank blank




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-15 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy