Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ull-tuss

 

Mjuka fjun smeker huden

taggar rensar

 

växer vidare

*




Fri vers av KristinaE
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-16 00:12



Bookmark and Share


    Erika H
Växer vidare
ömsom smekt
ömsom raspad
växer
stärkt och renad.

Landad i din text som säger så mycket.

Vackert skrivet.
2008-11-29

  Björn Nilsson VIP
Ser ut som ett litet troll, eller kanske en okammad snögubbe med morotsnäsa?
2008-11-19

  ~Leonardo~
fin o enkel symbolik...vasst & mjukt på samma gång.
2008-11-17

  Michaela Dutius
Allt växer tillsammans...mjukt och vasst
2008-11-16

  Maria T
Mjukt och vasst i växandet.

Bilden ???
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE