Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en sångtext jag skrivit i Kärlekens tecken


Modet att älska

Det handlar inte om dig eller mig
Utan om vad vi blir när vi är tillsammans
När Du och Jag blir Vi

Det handlar inte om främmande känslor
Det handlar om dolda rädslor
Paranoia och fobi

Det kan få mig att säga ord
som jag vet skär sönder som rakblad
Men när jag sårar dig som mest
så är det mig själv jag inte förstår
Om vi bara kan läka såren innan vi förblöder
Så är det en bit styrka vi sår.

Det handlar inte om att visa sin styrka
Utan om att visa sin svaghet
Vågar du blotta din hals?

Det är en fråga om modet i tilltro
Och om modet att älska
Det största modet av allt

Det kan få mig att stöta bort dig
och rusa emot dörren
Men när jag springer som fortast
Är det jag älskar dig som mest
Om vi bara kan ge varandra
en del av våran rädsla
Så är det en bit Framtid vi sår




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 04:53



Bookmark and Share


  dead_prez
flyttade nyligen från Visby, stjärngatan. du skriver bra!
2008-11-29

  Deep_soul29
Vågar vi ta steget från den trygga bara vänner till något mer.....
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig