Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månen


Månhaiku

Blek måne gäspar

åt försenad soluppgång

Går av nattpasset

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-16 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Astronomiskt sett är ju texten helt uppåt väggarna, men som haiku fungerar den fint!
2008-11-16

    ej medlem längre
Så bra!
Vilket härligt synsätt.. att månen har nattpasset och väntar på avlösningen.. Och att solen vaknar allt senare måste ju öka månens tjäntgöringslängd.
Fyndigt och fantasifullt
2008-11-16

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku!
Genial tredje rad.
2008-11-16

    Bodil Sandberg
helt underbart haikat...applåder så härligt måleriskt!!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER