Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blogg-poesi


Lev!

Om du vaknar och upptäcker av det växt ut vingar över natten...

...bli inte så chockad att du glömmer bort att flyga en sväng med dem




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig