Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelser av världen




Industri haiku

Flimrande hjärta

slår sina sista pulsslag

Industriinfarkt

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra diktat!
Ja världen borde gå till doktorn.. och kolla upp sina blodvärden.. och sitt hjärta. Skärmen med sinuskurvorna larmar nu..
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER