Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har inte skolkat från biologin eller kemin va det ja.


HåTvåO och EnASeEl



Jag finns
Jag skakar
Jag släpper molekyler på jackkragen
H2O och NaCl
en kemisk förening
som jag har en odling av
inuti mig.






Fri vers av seriöst störd
Läst 404 gånger
Publicerad 2008-11-17 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd