Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll


det finns en askgrå puls
i mina tankar
som gör att orden ger upp

i dag ska jag i stället
krossa ett hjärta
i morgon ska jag leva
i övermorgon ska jag
överleva friheten

jag tickar
som en taxameter
i all min meningslöshet
och skulden till
det liv som är mitt
växer med avståndet till dig




Fri vers av BTS
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 22:43



Bookmark and Share


  Katja-
Sparat som bokmärke.
Vackert skrivet.
Jag blir alldelles tagen av dina ord.

"i dag ska jag i stället
krossa ett hjärta
i morgon ska jag leva
i övermorgon ska jag
överleva friheten"

Brabrabra

K.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

BTS