Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom ihåg hur viktigt det är att finnas med flit



kom ihåg hur viktigt det är att finnas med flit
kom ihåg att skåla för den här reinkarnationen
kom ihåg att viska -rid ut! rid ut! till gypsyhjärtat i gryningen
och be det återvända med den värdighet
som bara finns hos människor som älskar som fan
kom ihåg att längta efter precis allt
ägna dej bara åt närmanden
och kom ihåg att komma fram till
kom nu fram till
den här koppen kaffe, den här handen på magen
det här regnet mot rutan




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 1097 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-19 10:57



Bookmark and Share


    Soluno
så otroligt bra. jag orkar inte riktigt formulera mig så jag bara bokmärker nu och är tyst.
2012-05-11

  Mikael Lövkvist
Idag fick den här juvelen mig att bara gråta. Jag gissar att det har att göra med att den påminner mig om hur lite jag känner att jag lever. Så, jag sörjer. Men jag ska försöka komma ihåg att "komma fram till" tårarna, och vara närvarande för ledsamheten, också. Tack igen för denna juvels vishet.
2010-08-08

  Ola Rydberg
Riktigt bra
du börjar
snyggt
och jag gillade det partiet med reinkarnationen

sen bryter du av med jävlaranamma

(som bara finns hos människor som älskar som fan )

och snyggt
( ägna dej bara åt närmanden)

och slutet är så vackert och hudnära så att hela mitt inre knottras
2010-03-11

  Nanna X
mycket bra, och koncis i sin form! "med flit" betyder ju också att man kan välja att vara närvarande. jag är det inte alltid, jag gillar att vara frånvarande med flit också. men när jag är närvarande är det på riktigt.
2010-03-10

  Ilona _L
Så bra!!!
2010-03-09

  Annie b'larsson VIP
Har ju läst o kommenterat förut, men jag kunde bara inte låta bli. Läste din text igen och bara ryyyser, så bra är den!
Namnet på texten är en riktig goding.
2010-03-09

  Vind
Ett sprudlande "manifest"...
2010-01-29

  Annie b'larsson VIP
Jaa, det ska jag komma ihåg. Oj, vá bra du skriver.
2010-01-28

  Saga-Sofia
Mm. Väldigt vackert. Och bara så där, precis som det ska.

"Kom ihåg att skåla för den här reinkarnationen" är en rad som jag tror sluter dikten, mer än öppnar den. Men det spelar kanske mindre roll. Eller så spelar det roll för just dig, och då ska det vara så.
2010-01-25

  Mikael Lövkvist
Du är helt övertygande, du det innevarande ögonblickets mest innerliga och passionerade förespråkare.

Ja, jag ska komma ihåg, ett enda ögonblick, en endaste levnadsstund, i taget.

Tack.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna