Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ljuset från en förlorad hamn kommer ekon från dig






Jag ville förlora mig

vid ditt hjärta

i de vackra djupen

hos din själ


Vågor på vattnet

och

ropet i vinden

formar ditt namn


Skall jag resa i gryningen

eller

om kvällen


Jag vandrar långsamt

och tittar på

små vackra stjärnor i natten


men


Jag är

varken här

eller där







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 832 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-11-19 13:46



Bookmark and Share


  Blåbäret
"Jag ville förlora mig

vid ditt hjärta

i de vackra djupen

hos din själ"
Här förlorade jag mig
i din dikt...underbar!
2008-11-19

  JNI
du kan verkligen beskriva sorg och ledsamhet så inlindat snyggt så det känns så varmt att "sakna" !
2008-11-19

  Eaglemountains VIP
Håller med S. nedan....en av Dina vackraste ......TACK!
2008-11-19

    Scribble
Oj, detta är en typiskt Sumeja text,
skir, fjäderlätt, lysande vackert och
med såååp många känslor! Tack /S
2008-11-19

  dalida_bl
Jag ser ljuset....söker förlorad hamn och lyssnar på ekon...
Det var en fin bild...tack för det...

Kram /D
2008-11-19

  * Ammi *
Underbara rader .. med stor fyllnad!
2008-11-19

  anits VIP
Så underbart vackert min vän
2008-11-19

  friheten
Så vacker srkiven, berörande.
2008-11-19

  Eva Langrath VIP
Berör, på vandring från och emot blir min tanke.

Eva
2008-11-19

    nima
Vackert....... orden berör.
Nima.
2008-11-19

    vide
talande... "jag är varken här eller där".... sant....
2008-11-19

  KristinaE
Rubrik som väver livet till men också från drömmarna. Lugnade innehåll..
2008-11-19

  Quasimodo
Drömmande i känslor här, för viljan att göra verklighet av dem.
2008-11-19

    ej medlem längre
Du skriver om inre känslor med sköna yttre bilder... Även Rubriken är vacker poesi
2008-11-19

  mare VIP
Vackert....så fint..
2008-11-19

  papessa
så vackert romantiskt...och vankelmodigt...
2008-11-19

  Carola Zettergren
Så vackert!!!!
2008-11-19

    Ken Cassel
V A C K E R T M I N V Ä N

Kramar
2008-11-19

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic