Respektera upphovsrättslagen som gäller för alla verk! Både mina och andras! Bara för att man lätt kan kopiera en text och skriva sitt namn under betyder det inte att det är lagligt
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respektera upphovsrättslagen som gäller för alla verk! Både mina och andras! Bara för att man lätt kan kopiera en text och skriva sitt namn under betyder det inte att det är lagligt


Brev till en ängel

 

 

 

Jag skriver  till en ängel
Mina ord är som vilka ord som helst
Jag försöker sätta ihop dem på ett 
sätt så att ängeln skall
ta åt sig innebörden av det jag skriver

Det som  ängeln får är:
Toner från hjärtat, Andetagen från min själ,
meningen med mitt innersta och orden
från det som är mitt liv

Postade det hela till himlen
Jag nås så av en änglavinge som
ger svaret på det som är jag

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 1459 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2008-11-20 14:58

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kalle.O
Fan vad bra!
2011-10-24

    Shariq
Super!
2010-06-23

  aol
fyndigt verkligen, gillas en fin skrift,
2010-06-09

  Gisela Nordell
dina toner från hjärtat
kan varenda ängel
utantill,det ingår
i änglaskolan
att kunna
2009-05-13

  MeAmmie VIP
Finstämd dikt med toner från en själ <3
2008-11-26

    Maria Malm
Änglaliv ovan
sökt genom skrivna orden
livsbekräftelse
2008-11-21

  Eva Langrath VIP
Underbart skrivet.

Eva
2008-11-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Stod nyss och beskådade en fantastisk stjärnhimmel.....och nog tyckte jag att där kom en änglavinge. Åh, var det du.....
Vilken tur att jag fann din text!
Bokmärker
2008-11-20

  Svartsilver
Du måste vara en ängel själv!
2008-11-20

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
2008-11-20

  Havsbris
u är ängel själv
när dy skriver så
att ryser inuti...
;o)

vilka som helst
var svaren du fick
spara dem i själen
och ditt liv bli en
välsignelse från
ovan eller dig ...

Tack för att du
mjukar och smältar
oss med din magnifik
inre!!!

BRAVO mister ;o)
2008-11-20

    Scribble
Är ängelen inte Raoul Wallenberg eller har jag fel?
Denna ängel tar säkert emot dina ord och ger svar!
Mvh/S
2008-11-20

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2008-11-20

  Blåbäret
skönt vackert berörande, äkta sökande i sitt utlämnande inför en ängel
2008-11-20

    Ken Cassel
Den här var riktigt bar Lindemann
Jag bokmärker denna ängla dikt
Hoppas att du får dom svar som du vill ha

Med vänlig hälsning
2008-11-20

    Lindizz
Tycker väldigt mycket om denna, vackert!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP