Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fjärran älskade





Jag minns dig


Än idag ropar jag

ditt namn

i vinden


Kom tillbaka

bara

kom tillbaka


Den väcker minnet

av en lycklig tid


Jag vill åter till ungdomen

och från ungdomen

till ditt hjärta

till din vackra själ


Jag darrade och darrade

som en liten flicka

när du kysste mig

min älskade


Var är du ?


När jag väcker

minnen till liv

dör jag på nytt

min fjärran älskade




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 912 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2008-11-20 19:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En oerhört lyriskt romantisk vacker text!
2021-10-29

  Maria T
Ljuvligt vacker
ungdomsförälskelse
Jag önskar dig
Gott Nytt År
2008-12-31

  Afrodite
Den har var fantastiskt vacker, av någon anledning för tankarna mig till filmen Titanic, ung olycklig kärlek. Starkt förmedlat.
2008-12-11

  Domino
Åhhhh, vad vackert!!!
2008-11-23

  aol
gråter av ditt minne så vackert
2008-11-22

  Lejonhjärtas poesi
Kärleken och alla känslor har du inombords, släpp den loss igen och möt ungdomens vårar i glädje och tårar.
2008-11-22

  Mr Lindemann VIP
Längtansfulla och något ömsinta rader som återspeglar ett minne av det som en gång var
2008-11-22

  Michaela Dutius
vacker och smärtfylld...dina ord blöder....
applåd
2008-11-22

  Eaglemountains VIP
vacker poesi om kärlek, längtan, saknad och minnen .....
2008-11-21

  Elaine.S VIP
Kärleken väcker ofta så mycket känslor och om den man älskar inte gåt att nå så blir längtan än större , och det bär dina ord på...längtan!!
2008-11-21

  JLindh
Så vacker men smärtsam när längtan tar överhand efter nått vi kan ej rå på, underbar
2008-11-21

  kärleks ängel
vilken oändlig saknade!
2008-11-21

  Jack_iX
Smärtsam saknad. ord som berör !
Fint skriven ...
2008-11-21

  * Ammi *
känner smärtan och saknaden
så bra skrivet!
kram
2008-11-21

  Losnall
Får mig att minnas

Min första kärlek

Vacker

Och svekfull
2008-11-21

  anits VIP
En gång kommer ni att mötas igen
2008-11-20

  Blomster
Väldigt känslostark och naken dikt som beskriver den största kärleken.
2008-11-20

  friheten
En sån smärtasmt minne, men så vacker skriven av dig som vanligt
kram
2008-11-20

  Lejonhjärtas poesi
Attans så tungt och vackert
2008-11-20

  Eva Langrath VIP
Så vackert om den kärlek man mist.

Eva
2008-11-20

  Karl-Bo Lundstedt VIP
AAAGHH!!!
Så underbart
romantiskt
härligt...
applåder
kb
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic