Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkorn

 

 

 

Tonårsdottern log mot mig imorse...

 

Idag har varit en bra dag!




Fri vers av Bellissima
Läst 382 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-11-20 21:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
är det detta man har framför sig?...men det finns där alltså...låter underbart!
2008-11-26

  Gryft
Så lite som gör de L*
2008-11-21

  Mr Lindemann VIP
Jag fick en pärla av en 10 påängare-därefter har jag insett att tala är silver men tiga är guld. Det var en diamantklar dag
2008-11-21

  © anakreon VIP
Som en solbelyst spricka bland förvintermolnen!
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
De leendena brukar sitta långt inne, så de väger tungt.
2008-11-21

    Maria Malm
Det gäller att plocka guldkornen när de kommer!
2008-11-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
*ler* egenkännade..
applåd
kb
2008-11-21

  Johan Bergstjärna VIP
Här får du ett leende till : ))
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima