Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

Så många ord
så lite tyngd

Inte ens dina utropstecken
förmår hålla kvar dem
någon stund











Fri vers av Lia-Lej
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-21 13:09



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Kort och kärnfullt! Och visst är det så - ord kan ropas ut men utan kärlek är de som skrällande cymbaler.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej