Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 06 Frankrike


Sommar

värme
nästan brännande behag
blank panna
glänsande hår; solblekt
det tunna tyget
den svalkande vinden
den bruna färgen
så levande
dammets piruetter
vågornas glittrande skönhet
stranden
rosorna
kisande ögon; slutandes
värme
behag
lugnad sömn




Fri vers av Amanda Söderman
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Söderman