Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren 08 sovrummet


Sömnen

jag vill somna en dag, vakna nästa
och slumra, sova, i drömmen ströva
där är allt jag gör alltid det bästa
där kan hårda ord mig ej bedröva
vi dansar bland älvor, tomtar och troll
springer över ängar, stockar och stenar
och jag kan spela hjältinnans roll
dessa uppdiktade sagor mitt samvete renar
jag skrattar, älskar och kysser utan besvär
jag utför hjältedåd och magi, mystik
och jag är alla, även mina fiender, kär
självklart är jag vacker och på lycka rik
vissa morgnar vill jag inte vakna från en dröm så underbart
men solens mönster på mitt anlete verkligheten till mitt medvetande drar




Fri vers av Amanda Söderman
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Söderman