Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hösten 05 verandan


En längtan, en saknad, en förnöjelse

En längtan
En saknad
En förnöjelse
Att sitta i sommarnatten
utan sällskap
och bara drömma
Att krypa in i en älskad famn
och tryck huvudet intill hans bröst
och tryggt bli omhållen
Att veta att det finns någon
någon
som vill ha en




Fri vers av Amanda Söderman
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Söderman