Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten 05 Bryggan


Att fascineras

Tänk dig
att du sitter i mitten av en park
hör vattnet i fontänen porla
och låter solen värma din rygg
Tänk dig
att du sitter på bryggan, i skuggan
med en bra bok
och bara lyssnar
Tänk dig
att du står på en bro, mitt i spöregnet
insvept i en regnjacka
aldelles ensam
Tänk dig
att du sitter hos en kär, kär vän
och gråter tills det inte finns några tårar kvar
och blir omhållen tills du tystnar
Och du vet
att det är själaro
det är frid
det är lugn




Fri vers av Amanda Söderman
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-27 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Söderman