Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du?

Mitt skratt tystnade
Mitt leende bleknade
Mina ögon blinkade
Och såg sedan ingenting

Smärta är inte rätt
Inte heller sorg
Jag brann
Drunknade
Och föll
Fylld av skräck

Du satt där
Några meter bort
Och allt jag ville var att vända mig om
Se
Om
Du…
Men mina muskler stelnade
Av rädsla

Tänk om du
Tänkte på mig




Fri vers av Origami
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-21 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origami