Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden är en förevändning

 

för själens språng
ut i tystnaden

lystrande 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-22 00:15



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag bugar mig!
2008-11-23

  Michaela Dutius
Vilket underbart sätt att uttrycka alla poeters sanning
2008-11-22

  Per Rydberg
Oj, oj - starkt och stort!
2008-11-22

  Bjarne Nordbö
Oemotståndlig.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth