Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24h7

Hon skriver natten som var med storstadsläppar. Röda? Vet ej. Det var mörkt så som sena timmar oftast är. Hon hör hennes skrivmaskin knappra. I huvudet. Det är så mycket. Oändlighetstal, oändlighetstal. Åter, åter, åter. Igen. Tungor böjs för att yttra dina fingrars möte. Känslor i VERSALER skriker. Adjektivslistan letar sig utanför dörren, bortåt. Iväg. Kanske hem. Till dig. Kanske till skolan. Hon glänser: "Fröken, jag har kommit på så många nya ord!"




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-22 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson