Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir rädd, orolig, när jag hör ett ljud jag inte känner igen


LJUDET

Timmen är sen, jag lyssnar,
låter som om det är någon
inne hos mig, i min lägenhet

Jag lyssnar igen, det är ett
ljud jag inte känner igen

Jag sitter vid datorn, läser
texter, så hör jag det igen

LYSSNAR

Så, äntligen förstår jag, vad
det är som låter, lyhört är det,
så det jag hör, är grannen vägg
i vägg, som snarkar


anits 23 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-23 01:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enerverande.
2008-11-24

  Bibbi VIP
Hoppas Du finner Dig en lya där Du slipper detta...
2008-11-24

    sunnanvind
jobbigt...!
2008-11-23

    sajo
Ja visst är det lyhört. Jag hör då grannen hostar, nyser och snyter sig i sitt vardagsrum. Tur att han sover då är han då snäll åt hunden i alla fall....????
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP