Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gårdfarihandlare

En nasare uti normand
hade en riktig klåparhand
ty han var en läckergom
men kylen hans var ständigt tom

I byn kvinnor skrek i plural
att nasarn söndagsteken stal
männen drev honom på foten
han tog sin tillflykt till skroten

En säng han fann där, vilken tur!
mätt och nöjd han tog sig en lur
snöflingor falla emellertid
och bädden blev hans griftfrid




Fri vers av pe
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-23 11:01



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
tänk att med få ord kunna skapa stort!
2008-12-04

  Patrik M/nsson
blir glad av att läsa dinna ohärmligtbara rimmade texter,Tack och publicera mer vetjà()Patrik
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

pe