Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilja för stark

Ögonen tindrade för mycket
Läpparna log för stort
Fjärilarna dansade för vilt
Hjärtat slog för hårt
Själen suktade för hungrigt
Tanken ville för gärna
Drömmen var för nära.




Fri vers av Pao
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-23 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pao