Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte vara den andre

Om jag slänger med mitt hår
och bär ett linne från Gina Tricot,
vill du kasta kottar på mitt fönster då?




Fri vers av Pao
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pao