Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag biter på naglarna när du är här

Virvlande vingdjur som festar på min rodnad
Läppar som vill le, men som suktar efter vin
Ögon som inte vill avslöja en spirande längtan
Händer som lever efter egna vägar
En krossad önskan som en gång varit för stark
Pärlor som dansar på min panna
En strävan efter något äkta,
så skör att den vid nästa klockslag kan brista.




Fri vers av Pao
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-23 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pao