Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så... Jag hatar mig själv

Jag hatar mig själv för att jag inte har vita tänder.
Jag hatar mig själv för att jag inte har vacker hy.
Jag hatar mig själv för att jag vill bli smal, men ändå köper strips varje helg.
Jag hatar mig själv för att jag har gjort mig fet.
Jag hatar mig själv för att jag trånar efter en och samma kille, trots att han inte vill ha mig.
Jag hatar mig själv för att jag inte kliver upp tidigt på morgonen.
Jag hatar mig själv för att jag inte tränar.
Jag hatar mig själv för att jag inte är konstnärlig.
Jag hatar mig själv för att jag inte kan fler språk.
Jag hatar mig själv för att jag inte har någon magnifik talang.
Jag hatar mig själv för att jag inte är fotogenisk.
Jag hatar mig själv för att jag inte kan visa mina riktiga känslor gentemot mina vänner.
Jag hatar mig själv för att jag alltid är elak mot min syster.
Jag hatar mig själv för att jag är så lat att jag inte ens orkar städa.
Jag hatar mig själv för att jag vill vara någon jag aldrig kan bli.

Jag hatar mig själv för att jag är så otillräcklig i mina egna ögon, att jag inte kan se mina fördelar.




Fri vers av Pao
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-23 15:26



Bookmark and Share


    Miss Bea
Och vet du vad?

Jag hatar att jag känner igen mig i ditt hat. Vi borde sluta hata oss själva NU!

Varmt
Miss Bea
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Pao