Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 13


jag försökte nå himlen,
omhänderta den, omvälva den
omfamna den med brydda kyssar
men jag nådde inte ens till ytskiktet
till dess nedersta kant
allt förblev orört och bredvid mig gick
Han, mannen utan ansikte, terroristen i munkkåpa
och hånlog mot mig som om jag vore en människa
när det är så uppenbart att jag är så mycket mindre än så.




Fri vers av Execution Boy
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy