Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

###



Sista gången jag känner varm hud mot min.

Så är det din.


Det äcklar mig nu

likt ett varigt och inflammerat sår.


Vill spy upp allt, raka av mig huden.


Doppa mig själv i salt.


Försvinna.


Vill att allt detta inre ska försvinna.



Tar en lie och gör mig själv till ett sår.


Blöder ur mig allt det gamla,


och dör.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 19:05



Bookmark and Share


  mayhem and order
Vet du....det här är råbra, rakt som en helvetes käftsmäll och ont som näsknäckning gör det MEN stryk..."och dör"...det framgår bättre hur helvetes ont det gör om de orden inte är med...tycker jag, bara jag!
Men ouch, gillas massor!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean