Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min eldstad






Jag minns fortfarande

de fina floderna

de fina skogarna

de vackra rosorna


Jag minns fortfarande

de glada dagarna

min mammas värme

och hennes leende


Jag minns fortfarande

min eldstad

som värmer mig


Eldstaden

som värmer

mitt sönderslitna hjärta


Jag saknar min eldstad ...


Av alla dina kalla ord

fryser jag


Jag saknar min eldstad ...


men


Förgäves saknar jag den

Den finns inte mer

Den finns inte mer, tyvärr


men ändå


Jag saknar den


och


Jag behöver den














Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 997 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2008-11-23 19:22



Bookmark and Share


  Angeldust
klart du saknar, värme behöver vi alla. Kram Sunny
2008-11-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, den är fin och berömvärd så
Gillas!
Applåder!
2008-11-24

  Eva Langrath VIP
Vackert skriver du om minnen och saknad.

Eva
2008-11-24

  * Ammi *
smärtsamt vackert vännen!
kram
2008-11-23

  JNI
fint du skriver ! värme behöver vi alla, applåd !
2008-11-23

  Nasrin
vemodigt, smärtsamt och vackert skrivet!
2008-11-23

  lizanystrom
så vackert!!!
2008-11-23

  Lejonhjärtas poesi
Egen härd är guld värd och detta var vackra fina men även vemodiga minnen.
2008-11-23

  Bibbi VIP
Hjärtskärande beskrivning av längtan.
2008-11-23

  ~Leonardo~
Så vackert om den där elden som så väl behövs..
skriven med värme.
2008-11-23

  aol
så vacker poesi om dina minnen
2008-11-23

  Eaglemountains VIP
fin poesi om fina minnen, om saknad, saknad efter värme
2008-11-23

  friheten
Så underbar min vän
2008-11-23

  anits VIP
Mycket vackert om saknad,
men ändå känns värmen
genom hela dikten
2008-11-23

  Cadena
Ja, saknaden av en varm eldstad som är ens alldeles egen härd är nog något som kännas särskilt så här mitt i de iskalla snön!
2008-11-23

  KristinaE
.. så många minnen du ger mig med dessa dina ord - den går rakt in i mitt hjärtas inre rum av dåets liv och nuets längtan. Känsla, upplägg och full av liv!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP