Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt låtar låta

du kallar mig besatt
och besinningslös
nu faller jag i natt
av ditt kriterande klös
jag blir för svag av mörker,
kyla och imma
blir svårt att förstå,
som att klyva en dimma

jag kallar dig besatt
och besinningslös
du skallar mig med att
jag är den som vill dö
dö tusen sätt, för att vara med dig
och jag vet, du har rätt, så jag ger mig

det kommer alltid finnas en hand
här hos mig, som väntar på dig
och en tanke om att kanske ibland
tänker du samma, gamla tanke om mig
vaknar för dig, skrattar för dig, lever för dig
bara finns
sover för dig, gråter för dig, dör för dig
bara din
jag är bara din, baby
jag är bara din




Fri vers av fönster
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-11-23 21:30



Bookmark and Share


  eggshells
underbart fint.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster