Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när värkligheten känns allt för påtaglig


vart man ska nu?

vara eller inte vara

kunna eller inte kunna

göra eller inte göra det är svårt

vett att veta vett att veta vett vett vett
man fastnar och vet inte riktigt hur eller vart man ska ta vägen

någonstans




Övriga genrer av viunderregnmolnen
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen