Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånt som inte händer

det gick så snabbt


lite vintermörker
sen
en fånig mening och en enkrona senare
så nära man kan komma utan att skämmas







The End.




Fri vers av viunderregnmolnen
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen