Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll dig borta! Försvinn! Kom närmre!


vad vi vill?


Att veta vad man vill är inte så jävla lätt.

Hur vet man att det man gör är rätt?


Du ler och allt är bra
men
Kan vi lita på det vi sa

är det det här vi vill ha?


Jag borde vända mig om och gå
men
ville vi inte få


varandra?





Bunden vers (Rim) av viunderregnmolnen
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 22:46



Bookmark and Share


  Vinnie
Suverän text.
Rimmar så vackert, men utan att låta stel och konstgjord. Jag känner verkligen igen mig i dikten. Bra skrivet =D
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen