Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finnas till

Du spyr ut ditt självförakt.
Du säger att du inte räcker till.

När du ser dig själv i spegeln
du säger att du är ful.

När du håller i vad du skapat, dina bilder, dina texter, dina kläder
du påstår att du gör dåligt ifrån dig

När du pratar
När du skrattar

När allt du behöver göra är att finnas till



























du är alltid mer än tillräcklig




Fri vers av viunderregnmolnen
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 22:17



Bookmark and Share


  sellout
hög igenkänningsfaktor. tänk om det ändå vore så enkelt som att bara finnas till. bra skrivet!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen