Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nog mest förvirring och ensamhet.


det finns Du och det finns Hon

Du jagar mig
Du ser mig
Du drar mig till dig
men

det finns andra
eller kanske annan

det finns Du i all din litenhet
men
det finns också Hon

Du
som är så enkel
Du
som är så villig


Hon
som sliter i mig
Hon
som sliter ut mig


jag tror
Du kan dra mig till dig
Du kan jaga mig
Du kan se mig
men

det finns en annan
och

Hon kommer aldrig att se mig
Hon kommer aldrig jaga mig
Hon kommer aldrig dra mig till sig
men

men vad skulle du ha gjort?




Bunden vers av viunderregnmolnen
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen